MIT: Pandemija će proći nakon procjepljivanja i vraćamo se na staro

Telegram grupa: https://t.me/andrijaklaric

Staro se, svi to već vidimo, neće vratiti. To samo po sebi nije uopće loše – postoje tomu dva razloga. Jedan je istinski kraj sustava koji je postao neodrživ kako ekonomski, vrijednosno, ali i s obzirom na nemilosrdni odnos multinacionalnih kompanija i neodgovornih poduzetnika prema prirodnim resursima. Drugi razlog je taj što se na temeljima "starog" sustava trenutnih tzv. "moćnika", koji žele živjeti u luksuzu i bogatstvu na račun ostalog stanovništva kojeg planiraju 'razrijediti', želi izgraditi novi sustav obezvlaštenih robova. Prosječna osoba teško može shvatiti ovakvo rezoniranje s obzirom na to da se kroz dugi tijek vremena sustavno derogiraju ljudske vrijednosti, a na ključne pozicije vodstva desetljećima se biraju osobe bez istinskih kvaliteta lidera. Često se radi o osobama s kliničkim poremećajem ličnosti poznatom kao psihopatija i sociopatija u kombinaciji s patološkom narcisoidnošću i istinskim nedostatkom kvaliteta i talenata koji nisu odmah razvidni i jasni normalnom prosječnom pojedincu. Jedini način kojim se od toga normalna osoba, pa tako i cijelo društvo, mogu obraniti je fizičko uklanjanje takvih devijantnih bića s pozicija moći koje trenutno u cijelosti okupiraju – počev od državnih struktura, vlada, agencija pa naviše. Budući da se u ovom trenutku bez presedana krše slobode ljudi, prava na život, prava na zdravlje, prava na rad i prava djece na normalno odrastanje s naglaskom na istinsko pravo svakog ljudskog bića na socijalni kontakt i zarađivanje za održavanje obitelji koji neminovno vode u ekonomske krize i ozbiljne psihičke poremećaje kako na razini pojedinaca tako i na razini društva, upitno je što znači povratak na staro i što to znači "staro".

Struka uopće nije ujedinjena oko mjera s obzirom na to da one u velikoj mjeri nisu medicinski opravdane niti imaju znanstvenu podlogu, mnogi koji javno istupaju u "mainstream" medijima imaju financijske poveznice (odnosno u sukobu su interesa) s globalnim multinacionalnim kompanijama i zakladama te se njihovo mišljenje ne bi nikako trebalo uzeti u obzir kod donošenja javnozdravstvenih mjera. Razvidno je da su sve mjere donesene kako bi se promoviralo cijepljenje i nadzor stanovništva izvan okvira civilizacijskih dostignuća, uspostavila cenzura u medijskom prostoru poticanjem straha populacije i promocijom korumpiranih ili neetičnih novinara, političara i znanstvenika odnosno cenzuriranjem, omalovažavanjem i ridikulizacijom onih koji posjeduju određenu ljudsku etiku i koji su profesionalni.

Na službenoj stranici, EU se hvali da je osigurala 4.4 milijarde doza tzv. cjepiva, a to znači da kada bi time cijepili sve živo u EU od 0-99 godina, svatko bi dobio po 10 doza tzv. cjepiva (Safe COVID-19 vaccines for Europeans).

Trenutno (početak kolovoza) u SAD-u se obavezno nošenje maski i druge epidemiološke mjere uvode jednako za cijepljene kao i za necijepljene jer je zaraznost kod svih skupina jednaka posebno od tzv. delta soja. Ovo je u svakoj kontradikciji s osnovama logike! Jednoglasno slušamo "talking headse" kako promoviraju "Novo normalno" (“NEW NORMAL“) i „BUILD BACK BETTER“, što god to značilo, jer normalno je normalno i nitko ljudima ne treba govoriti što je normalno, a što nije, također bolje može biti samo ako se vodimo civilizacijskim dostignućima i zdravim razumom, a ne propagandom malog broja netalentiranih i moguće poremećenih osoba. Mediji međutim jasno ukazuju kako NEMA POVRATKA NA STARO.

Na svima nama je da odlučimo kako ćemo dalje – ljudi imaju resurse da se oslobode tlačitelja, poremećenih osoba na vlasti te zasigurno dovoljno kreativnosti da sebi i voljenima život čine lijepim. Tko ljude uvjerava u suprotno nema dobre namjere i u najmanju ga ruku ne treba uvažiti. Planovi Svjetskog ekonomskog foruma su u najmanju ruku djetinjasti i ne uvažavaju niti jednu supstancijalnu potrebu odraslog pojedinca – radi se o naprednoj "igrici" i parolama koje u najboljoj mjeri mogu zadovoljiti potrebe tinejdžera za zabavom u popodnevnim satima, a zvone na uzbunu u svakoj svojoj rečenici. Primjerice onoj o ukidanju vlasništva (No Privacy, No Property: The World in 2030 According to the WEF) ili onoj o implantiranim mikročipovima s nejasnom svrhom (Implanted Microchip, Klaus Schwab, World Economic Forum and The Great Reset) te nevjerojatnom željom da unište svijet kojeg poznajemo i nikada više ne omoguće "normalno". (detalji o ovoj agendi mogu se naći u članku: Kamo nas vodi “Agenda ID 2020”? ). Daleko je to od punine života i globalne odgovornosti koja nas sve zajedno čeka i koja predstavlja pravi pozitivan izazov za sve nas.


Ostali mitovi...