MIT: Maske pomažu

Telegram grupa: https://t.me/andrijaklaric


Video na BITCHUTE.com

Efikasnost maski, efekti nošenja maski, dugoročne zdravstvene posljedice nošenja maski.
Kronična blaga ili umjerena hipoksemija i hiperkapnija, poput nošenja zaštitnih maski, rezultira prelaskom na veći doprinos metabolizmu anaerobne energije, smanjenju razine pH i povećanju kiselosti stanica, toksičnosti, oksidacijskog stresa, kronične upale, imunosupresije i pogoršanje zdravlja. Moguće su i različite psihičke implikacije nošenja maski. Detaljna stručna razrada literature koju je primjerice dostavio službeno HZJZ – RH također pokazuje da čak ni europska regulatorna tijela nisu dostavila znanstvene i stručne dokaze koji bi opravdali javnozdravstvenu mjeru nošenja maski u javnosti (izuzev bolničkih okruženja).
Prvi uspjeh Inicijative Maskama, zatvaranju i cijepljenju STOP! Tko kaže da se ne može?

Dugoročne posljedice nošenja maske za lice mogu primjerice, uzrokovati pogoršanje zdravlja, razvoj i napredovanje kroničnih bolesti i preranu smrt.
Facemasks in the COVID-19 era: A health hypothesis

Jasno je da maske za lice za zdrave ljude donose više štete nego koristi. Uz to, dokazi koji pokazuju da je malo vjerojatno da će asimptomatski, zdravi članovi društva širiti virus jačaju zaključak da su mandati za maske nepotrebni. Asimptomatski prijenos SARS-CoV-2 također nema znanstveni konsenzus (npr. velika studija u Kini: Post-lockdown SARS-CoV-2 nucleic acid screening in nearly ten million residents of Wuhan, China ).

Nošenje maski nije benigna intervencija. Nema znanstvenih dokaza koji bi pokazali da je nošenje maski postiglo značajno smanjenje virusnog prijenosa.
Masks – do benefits outweigh the harms?

Njemačka profesorica neurologije Prof.dr.sc. Margarita Griesz-Brisson upozorava na opasnost od nošenja maski: "Oduzimanje kisika uzrokuje trajnu neurološku štetu!".
Ponovno udisanje našeg izdahnutog zraka bez sumnje će stvoriti nedostatak kisika i poplavu ugljičnog dioksida. Za djecu i adolescente maske su apsolutno neprihvatljive. Njima je potrebna stalna interakcija s mikrobiomom Zemlje.
Svjesno i namjerno izazvan nedostatak kisika apsolutno je namjerna zdravstvena opasnost i apsolutna medicinska kontraindikacija.
Njemačka profesorica neurologije upozorava na opasnost od nošenja maski

Neefikasnost maski popratio je čitav niz portala uz navođenje originalnih znanstvenih članaka:


Ostali mitovi...