MIT: „Cjepivo“ štiti od zaraze i umiranja.

Telegram grupa: https://t.me/andrijaklaric


Video na BITCHUTE.com

Što je to „cjepivo”? Prema definiciji cijepljenje je umjetno stvaranje imunosti. Cijepljenjem u organizam unosimo tvari (npr. mrtve uzročnike) koje stimuliraju naš imunološki sustav da on sam proizvodi protutijela na određenu bolest koja nas potom od te bolesti štite.

Premisa za ovakvu tvrdnju u slučaju cijepljenja na COVID-19 je postojanje cjepiva i postojanje završenih kliničkih studija uz rigorozna znanstvena praćenja (završena i javno dostupna pretklinička ispitivanja na životinjama, sigurnost sastojaka cjepiva uključujući i pomoćnih tvari kao primjerice nanonosača, postojanje baza podataka, praćenja pacijenata, informiranog pristanka, neovisna istraživanja učinkovitosti ili sigurnosti cjepiva od strane znanstvenika koji nisu u sukobu interesa itd...). Postojeći preparati na tržištu ne odgovaraju stoga definiciji cjepiva jer to nisu cjepiva već novi genski preparati koji se koriste u svrhu cijepljenja prema tzv. dozvoli 'emergency use' odnosno odobrenju kroz hitni postupak (dakle, nisu testirani u cijelosti, njihova učinkovitost nije dokazana u adekvatnom periodu, eventualne štetne pojave, osobito one dugoročne, nisu poznate, nanočestice u ovim preparatima stoga što se koriste u preparatima zaobišle su rigorozna testiranja nanopreparata koja su trenutno na snazi za sve druge medicinske proizvode u domeni nanoskale itd...). EMA primjerice ovu kategoriju genskih proizvoda oduvijek svrstava u posebnu grupu.
https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/research-development/scientific-guidelines/multidisciplinary/multidisciplinary-gene-therapy

Cijepljeni protiv COVID-19 kao što se vidi zadnjih mjeseci mogu i dalje širiti zarazu
https://theindependent.sg/ncid-director-vaccinated-people-may-still-get-covid-and-infect-others-but-donot-get-seriously-ill/

Cijepljeni protiv COVID-19 se mogu i dalje zaraziti (ili ispoljavaju simptome koji su moguća nuspojava, no to još uvijek nije medicinski razjašnjeno)
https://www.nationalgeographic.com/science/article/how-dangerous-is-the-new-delta-plus-variant--hereswhat-we-know

Cijepljeni protiv COVID-19 u najprocjepljenijim zemljama i dalje obolijevaju – bolest cijepljenih se pripisuje navodnim novim sojevima poput primjerice, delta soja (primjer najprocjepljenije nacije – Izrael; procijepljenost na kraju sezone viroza u proljeće je bila 80% odraslog stanovništva što se javno spominjalo kao tzv. "osiguranje imuniteta krda" govori kako slučajevi COVID-19 rastu usprkos ovoj iznimno visokoj stopi procijepljenosti)

Sigurnost i učinkovitost tzv. eksperimentalnih preparata koja se koriste kao "COVID-19 cjepiva" s obzirom na to da se radi o eksperimentalnom proizvodu znanstveno se mogu utvrditi SAMO ako postoje točni podaci o sudbini cijepljenih i necijepljenih. Takve baze podataka ne postoje u ovom trenutku, a javnost ima samo djelomičan uvid u podatke. Nedostaju podaci o preživljenju SVIH cijepljenih osoba, ponovnom obolijevanju od COVID-19, kako onih cijepljenih tako i onih necijepljenih te razvoju novih patologija koje primatelji proizvoda koji se koriste kao "cjepiva za COVID-19" razvijaju tijekom najmanje dvije godine. Drugačije tvrdnje naprosto nisu znanstveno utemeljene.

ZAKLJUČAK:
U ovom trenutku ne postoji dovoljno podataka o eksperimentalnim medicinskim preparatima koji se koriste kao tzv. COVID-19 cjepiva, niti je organizirano sustavno praćenje cijepljenih na COVID-19, kao niti javnosti dostupan status o slučajevima COVIDA-19 u cijepljenoj populaciji. Preparati za cijepljenje protiv COVID-19 ne pokazuju svojstvo zaštite od ponovnog obolijevanja, čak ni u zemljama gdje postotak procijepljenosti podržava teoriju "imuniteta krda". Mandatorno (obvezno) podvrgavanje upitno učinkovitom medicinskom preparatu nije medicinski opravdano po pravilima struke, pravnim stečevinama EU te sumnja u takav postupak ukazuje na odgovorno ponašanje onih koji propituju znanstveno neutemeljene informacije u "mainstream" medijima.


Ostali mitovi...